Getuigenissen

Ik wil graag enkele zeer positieve opmerkingen maken over de samenwerking met No Dust. Ik had geen ervaring met een samenwerking van een dienstenchequesonderneming en werd tot in detail ingelicht over de wijze van werken. Het administratieve team door wie ik perfect en op een vriendelijke wijze werd verder geholpen. Ik kan uw bedrijf alleen maar aanbevelen.

Sophie Aaron-de Bernis

Sinds 2 jaar doen we beroep op de service van No Dust. Gedurende deze periode werden we steeds op een professionele en correcte wijze behandeld. No Dust Is tegemoet gekomen aan onze vragen. Dit zijn 2 belangrijke voorwaarden om een langdurige samenwerking te kunnen aangaan.

Lorenzo et Annalisa Zito

Mijn leven is veranderd sinds ik met No Dust beginnen werken ben. Ze hebben me een heel betrouwbare en efficiënte poetshulp voorgesteld. Deze persoon is voor mij meer dan een huishoudhulp, ze maakt deel uit van mijn gezin.

Nathalie Herpain

Ik heb geprofiteerd van meer dan 4 jaar No Dust-services na enkele onbevredigende stappen bij andere bedrijven van hetzelfde type. In een bijzonder competitieve sector waar het erg moeilijk is om competente dienstverleners te vinden, heb ik altijd de bijzonder professionele service, de grote flexibiliteit en de hartelijkheid op contactniveau gewaardeerd. Absoluut aanbevelen.

Sandrine Lion - Linkebeek

Ik ben sinds 4 jaar klant bij No Dust. Voordien hadden we al beroep gedaan bij andere dienstenchequesondernemingen. De communicatie met de verantwoordelijken verloopt steeds feilloos. Het is aangenaam en correct werken met jullie! Bravo!

Philippe - Uccle

© 2018 All Rights Reserved. Powered by MIND FACTORY