GENIET VAN DE MOMENTEN SAMEN MET JE GEZIN

Wie zijn we ?

No dust is een dienstencheque onderneming die opgericht werd in 2006.
Intussen heeft No Dust al meer dan 250 huishoudhulpen die tewerkgesteld zijn in meer dan 2500 gezinnen in het volledige Brussels Hoofdstedelijk gewest. Via dienstencheques kunnen particulieren op een eenvoudige en legale manier beroep doen op een huishoudhulp tegen een voordelig tarief (€ 7,65 /uur na aftrek van de fiscale belastingvermindering). Je betaalt daarnaast ook een administratieve kost van € 0,62 per gepresteerde dienstencheque.

Voor No Dust is uw welzijn onze prioriteit !

We hechten het grootste belang aan de aanwerving en de omkadering van onze medewerkers. Op die manier kunnen we u een stabiele en kwalitatieve service aanbieden.
Wij streven naar een vaste huishoudhulp die bij u op het afgesproken tijdstip langskomt, dit tot het einde van de samenwerking.
In geval van afwezigheid van uw huishoudhulp kunnen we, in functie van de beschikbaarheid en indien gewenst , zorgen voor een vervanging zodat de continuïteit kan behouden blijven.

Vanaf het ogenblik dat u een samenwerking aangaat met No Dust hebt u een vaste contactpersoon die eveneens de contactpersoon is van uw huishoudhulp. Dankzij dit persoonlijk en gemeenschappelijk contact kunnen we verder streven naar een perfecte match tussen u en uw huishoudhulp.

*in het Brusselse gewest, op de eerste 163 aangekochte dienstencheques per kalenderjaar

© 2018 All Rights Reserved. Powered by MIND FACTORY